16/11/2021 16/11/2021 “Μελίσματα και Μύθοι” με τη Νεκταρία Καραντζή είναι ο τίτλος της εκπομπής που προβάλει η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV κάθε Τρίτη στις 3 το μεσημέρι και σε επανάληψη στις 10 το βράδυ Θρύλοι, έθιμα, ήθη, παραδόσεις από την αρχαιότητα ως τη νεώτερη ελληνική ιστορία, ταξιδεύουν επί αιώνες, μέσα από τους παραδοσιακούς δρόμους και τους...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 9:57

Δείτε σήμερα την εκπομπή “Μελίσματα και Μύθοι” με τη Νεκταρία Καραντζή

Διαδώστε:
Δείτε σήμερα την εκπομπή “Μελίσματα και Μύθοι” με τη Νεκταρία Καραντζή

“Μελίσματα και Μύθοι” με τη Νεκταρία Καραντζή είναι ο τίτλος της εκπομπής που προβάλει η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV κάθε Τρίτη στις 3 το μεσημέρι και σε επανάληψη στις 10 το βράδυ

Θρύλοι, έθιμα, ήθη, παραδόσεις από την αρχαιότητα ως τη νεώτερη ελληνική ιστορία, ταξιδεύουν επί αιώνες, μέσα από τους παραδοσιακούς δρόμους και τους βυζαντινούς ήχους, παρηγορώντας και μεγαλώνοντας αμέτρητους κύκλους γενεών.

Η πλούσια ελληνική λαϊκή μουσική κληρονομιά, οι δεσμοί με την αρχαία Ελληνική καταγωγή της αλλά και η διαλεκτική της με τη θρησκευτική πίστη και τα βυζαντινά ηχοχρώματα, αναδεικνύονται σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει η Νεκταρία Καραντζή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PEMPTOUSIA TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων