19/01/2023 19/01/2023 Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας στις 17:40 θα μεταδοθεί το αφιέρωμα στην άγνωστη Προκήρυξη του Αλέξανδρου Υψηλάντη. Η προκήρυξη αυτή δείχνει την εθνική ταυτότητα της Ελληνικής Επανάστασης, που δεν αντέγραψε καμία άλλη, αναφέρει ο Πολιτικός Επιστήμονας και συγγραφέας Κωνσταντίνος Χολέβας, αναλύοντας το ”άγνωστο” έγγραφο, που αποτελεί το πρώτο κείμενο της Επανάστασης, το οποίο μάλιστα προβάλλει τα Ελληνορθόδοξα...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 13:02

Δείτε σήμερα το αφιέρωμα στην άγνωστη Προκήρυξη του Υψηλάντη στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Δείτε σήμερα το αφιέρωμα στην άγνωστη Προκήρυξη του Υψηλάντη στην Pemptousia TV

Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας στις 17:40 θα μεταδοθεί το αφιέρωμα στην άγνωστη Προκήρυξη του Αλέξανδρου Υψηλάντη. Η προκήρυξη αυτή δείχνει την εθνική ταυτότητα της Ελληνικής Επανάστασης, που δεν αντέγραψε καμία άλλη, αναφέρει ο Πολιτικός Επιστήμονας και συγγραφέας Κωνσταντίνος Χολέβας, αναλύοντας το ”άγνωστο” έγγραφο, που αποτελεί το πρώτο κείμενο της Επανάστασης, το οποίο μάλιστα προβάλλει τα Ελληνορθόδοξα ιδανικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων