27/01/2022 27/01/2022 Δείτε σήμερα στην ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.TV στις 12:15 το μεσημέρι την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Θέμα της σημερινής εκπομπής είναι ο “Ο Ζακχαίος και η μετάνοια του”. Ενώ είμαστε στην Εκκλησία, γιατί συνεχίζει να μας κερδίζει ο κόσμος και μας κάνει όλο και πιο δειλούς; Όταν κάποιος έχει την...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 10:32

Δείτε σήμερα τον “Καρδιακό Λόγο” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Δείτε σήμερα τον “Καρδιακό Λόγο” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Δείτε σήμερα στην ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.TV στις 12:15 το μεσημέρι την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.

Θέμα της σημερινής εκπομπής είναι ο “Ο Ζακχαίος και η μετάνοια του”.

Ενώ είμαστε στην Εκκλησία, γιατί συνεχίζει να μας κερδίζει ο κόσμος και μας κάνει όλο και πιο δειλούς; Όταν κάποιος έχει την καλή επιθυμία, έρχεται από μόνο του το θάρρος; Τι είναι πραγματικά η καλή επιθυμία; Χρειάζεται προθέρμανση στα πνευματικά; Ποια είναι τα στάδια της μετανοίας; Σε αυτά τα ερωτήματα απαντά ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στη σημερινή εκπομπή.

Συντονίζει ο Νίκος Γκουράρος.

O Καρδιακός Λόγος θα προβληθεί και στις 20:15 σε επανάληψη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων