14/08/2022 14/08/2022 Τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκπομπές και αφιερώματα σε ιερές εικόνες, εκκλησίες και μοναστήρια αφιερωμένα στην Παναγία μας. Σήμερα στις 22:00 παρακολουθήστε το ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους «Παναγία, η Μητέρα του Φωτός», μία συναυλία – ύμνος στη Μητέρα του κόσμου, όπως παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η μουσική είναι...
14 Αυγούστου, 2022 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2022 - 20:51

Δείτε στην Pemptousia TV το ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους «Παναγία, η Μητέρα του Φωτός»

Διαδώστε:
Δείτε στην Pemptousia TV το ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους «Παναγία, η Μητέρα του Φωτός»

Τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκπομπές και αφιερώματα σε ιερές εικόνες, εκκλησίες και μοναστήρια αφιερωμένα στην Παναγία μας. Σήμερα στις 22:00 παρακολουθήστε το ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους «Παναγία, η Μητέρα του Φωτός», μία συναυλία – ύμνος στη Μητέρα του κόσμου, όπως παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η μουσική είναι γραμμένη πάνω σε ποιήματα αφιερωμένα στην Παναγία, κυρίως από Πατέρες που έζησαν στο Άγιο Όρος, καθώς και σε ποίηση Καβάφη, Βάρναλη, Δροσίνη, Μόντη κ.ά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων