16/12/2021 16/12/2021 Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική “βαθιά” καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της προσωπικότητός του, τα ίχνη της παρουσίας του Κυρίου μέσα μας. Η εκπομπή θα προβληθεί στην Pemptousia.tv σήμερα στις 20:10. Ο Πανιερώτατος θα αναλύσει την Παραβολή του Μεγάλου...
16 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2021 - 12:14

Δείτε τώρα στην Pemptousia. tv την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο

Διαδώστε:
Δείτε τώρα στην Pemptousia. tv την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο

Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική “βαθιά” καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της προσωπικότητός του, τα ίχνη της παρουσίας του Κυρίου μέσα μας.

Η εκπομπή θα προβληθεί στην Pemptousia.tv σήμερα στις 20:10. Ο Πανιερώτατος θα αναλύσει την Παραβολή του Μεγάλου Δείπνου.

Πώς θα βρούμε την δικαίωση μας στον Θεό; Πώς μπορούμε να αγαπήσουμε τον Σταυρό; Γιατί μεταλαμβάνει ο Χριστιανός; Πώς συνδέεται ο Εκκλησιασμός με την Θεία Μετάληψη;

Συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων