06/06/2023 06/06/2023 Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και αγγλόφωνους πιστούς διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ» το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στις 19:30 ώρα Ελλάδος. Ο Γέροντας Εφραίμ θα μιλήσει στα Ελληνικά και θα παρέχεται μετάφραση στα Αγγλικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Γεωργιανά και Αραβικά. Για να συμμετέχετε στη Σύναξη, μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο...
06 Ιουνίου, 2023 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023 - 17:30

Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και αγγλόφωνους πιστούς το Σάββατο 10 Ιουνίου

Διαδώστε:
Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και αγγλόφωνους πιστούς το Σάββατο 10 Ιουνίου

Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και αγγλόφωνους πιστούς διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ» το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Ο Γέροντας Εφραίμ θα μιλήσει στα Ελληνικά και θα παρέχεται μετάφραση στα Αγγλικά, Ρουμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Γεωργιανά και Αραβικά.

Για να συμμετέχετε στη Σύναξη, μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMuf-irrDgiHtyH6Xp88zDsH1FqwznVE9_r

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στη Σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

Κατά τη διάρκεια της Σύναξης θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Γαλλικά, Αγγλικά, Ρουμανικά, Γεωργιανά, Ρωσικά και Αραβικά.

Η Σύναξη θα μεταδοθεί ζωντανά και από τις σελίδες μας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων