30/08/2023 31/08/2023 Μια εικαστική περιδιάβαση στο κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ διοργάνωσε η Κοσμητεία της Σχολής με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και την υποστήριξη του κοσμήτορα Αχιλλέα Χαλδαιάκη. Εικαστικά έργα τοποθετήθηκαν σε όλους τους ορόφους του κτηρίου, ενώ στον εξωτερικό τοίχο φιλοξενείται το «Ημερολόγιο ενός αθέατου Απριλίου», έργο του καλλιτέχνη Simple G, εμπνευσμένο από την ομώνυμη...
30 Αυγούστου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2023 - 1:51

Εικαστική περιδιάβαση στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
Εικαστική περιδιάβαση στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ

Μια εικαστική περιδιάβαση στο κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ διοργάνωσε η Κοσμητεία της Σχολής με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και την υποστήριξη του κοσμήτορα Αχιλλέα Χαλδαιάκη.

Εικαστικά έργα τοποθετήθηκαν σε όλους τους ορόφους του κτηρίου, ενώ στον εξωτερικό τοίχο φιλοξενείται το «Ημερολόγιο ενός αθέατου Απριλίου», έργο του καλλιτέχνη Simple G, εμπνευσμένο από την ομώνυμη ποιητική σύνθεση του Οδυσσέα Ελύτη.

Παρακολουθήστε στην Pemptousia TV την εικαστική αυτή περιδιάβαση με ξεναγό τον καθηγητή Ιστορίας της Τέχνης Δημήτρη Παυλόπουλο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων