05/12/2023 05/12/2023 «Η παρουσία του Άσαρκου Λόγου στην Παλαιά Διαθήκη και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά», ήταν το θέμα της εισήγησης του Πρωτοπρεσβύτερου π. Δημητρίου Αβδελά, Δρ. Θεολογίας – Κοινωνιολόγου, στην ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών & Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων & παραθρησκείας. Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: Με θέμα «Η Παλαιά Διαθήκη...
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023 - 12:24

Εισηγήσεις από την ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Εισηγήσεις από την ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η παρουσία του Άσαρκου Λόγου στην Παλαιά Διαθήκη και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά», ήταν το θέμα της εισήγησης του Πρωτοπρεσβύτερου π. Δημητρίου Αβδελά, Δρ. Θεολογίας – Κοινωνιολόγου, στην ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών & Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων & παραθρησκείας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

Με θέμα «Η Παλαιά Διαθήκη και η χρήση της από τους Μορμόνους» μίλησε ο Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Κωνσταντίνου.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

Ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, Δρ. Θεολογίας, μίλησε με θέμα; «Η ερμηνεία του Σαββάτου και η παρερμηνεία του από τους Αντβεντιστές της Εβδόμης Ημέρας».

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

Η ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών & Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων & παραθρησκείας, με κεντρικό θέμα: «Παλαιά Διαθήκη: Αμφισβητήσεις, παρερμηνείες, πολεμική», πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αγ. Δημητρίου Ν. Φαλήρου, με τη φιλοξενία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στις 31/10- 2/12/2023.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων