23/12/2022 23/12/2022 Η τηλεόραση της Πεμπτουσίας, φιλοξενεί σήμερα στο πλούσιο πρόγραμμά της δύο εκπομπές λόγου. Επίσης στις 13:00 στην εκπομπή  «Άκου φίλε», η Σταυρούλα Ζώρζου έχει καλεσμένη την εικονογράφο – συγγραφέα Πέγκυ Φούρκα και μιλούν με αφορμή το βιβλίο της κ. Φούρκα με τίτλο: «Με κομποσκοίνι και προσευχή ανοίγουν οι ουρανοί». Στις 13:40 στην εκπομπή «Το Forum...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2022 - 14:33

Εκπομπές λόγου σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Εκπομπές λόγου σήμερα στην Pemptousia TV

Η τηλεόραση της Πεμπτουσίας, φιλοξενεί σήμερα στο πλούσιο πρόγραμμά της δύο εκπομπές λόγου.

Επίσης στις 13:00 στην εκπομπή  «Άκου φίλε», η Σταυρούλα Ζώρζου έχει καλεσμένη την εικονογράφο – συγγραφέα Πέγκυ Φούρκα και μιλούν με αφορμή το βιβλίο της κ. Φούρκα με τίτλο: «Με κομποσκοίνι και προσευχή ανοίγουν οι ουρανοί».

Στις 13:40 στην εκπομπή «Το Forum της Φωνής» ο καθηγητής, μαέστρος και συνθέτης Νίκος Κοτροκόης φιλοξενεί την φωνοθεραπεύτρια  Έλσα Παπαδοπούλου, η οποία εξηγεί ότι η  φωνοθεραπεία είναι κάδος της επιστήμης της λογοθεραπείας και διαχειρίζεται προβλήματα που έχουν σχέση με τη φωνή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων