10/03/2023 10/03/2023 Μην χάσετε στην Pemptousia TV, στις 17:05, την εκπομπή «Η δύναμη του λόγου», με θέμα: “Ο τρόπος να μας κυριαρχήσει η χαρά”. Ο Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβας Γιάγκου, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγ. Θεοδώρας Θεσσαλονίκης, με αφορμή την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, που είναι το κέντρο της πνευματικής ζωής του Χριστιανού, το κέντρο της λατρευτικής, της...
10 Μαρτίου, 2023 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 14:44

Εκπομπή «Η δύναμη του λόγου»: Ο τρόπος να μας κυριαρχήσει η χαρά

Διαδώστε:
Εκπομπή «Η δύναμη του λόγου»: Ο τρόπος να μας κυριαρχήσει η χαρά

Μην χάσετε στην Pemptousia TV, στις 17:05, την εκπομπή «Η δύναμη του λόγου», με θέμα: “Ο τρόπος να μας κυριαρχήσει η χαρά”.

Ο Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβας Γιάγκου, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγ. Θεοδώρας Θεσσαλονίκης, με αφορμή την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, που είναι το κέντρο της πνευματικής ζωής του Χριστιανού, το κέντρο της λατρευτικής, της εκκλησιαστικής ζωής, τονίζει ότι αυτή την περίοδο οφείλουμε σεβασμό στην καρδία μας, ώστε να ζούμε αληθινά, να ζούμε ουσιαστικά.  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων