04/04/2024 04/04/2024 Γίνεται ντόρος και υπάρχει ξαφνική παγκόσμια ανεξήγητη πρεμούρα για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ανάγκη τεκνοθεσίας και νομιμοποίησης αυτών των σχέσεων. Αν στα ετερόφυλα ζευγάρια η γυναίκα βλέπει τον άνδρα ως άνδρα και αυτός τη γυναίκα ως γυναίκα και τα παιδιά έχουν μπαμπά και μαμά, τι γίνεται με τα ομόφυλα ζευγάρια που απαιτούν το δικαίωμα...
04 Απριλίου, 2024 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 18:10

Εκπομπή Καρδιακός Λόγος: Δεν υπάρχει πατέρας και μητέρα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι με παιδιά

Διαδώστε:
Εκπομπή Καρδιακός Λόγος: Δεν υπάρχει πατέρας και μητέρα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι με παιδιά

Γίνεται ντόρος και υπάρχει ξαφνική παγκόσμια ανεξήγητη πρεμούρα για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ανάγκη τεκνοθεσίας και νομιμοποίησης αυτών των σχέσεων. Αν στα ετερόφυλα ζευγάρια η γυναίκα βλέπει τον άνδρα ως άνδρα και αυτός τη γυναίκα ως γυναίκα και τα παιδιά έχουν μπαμπά και μαμά, τι γίνεται με τα ομόφυλα ζευγάρια που απαιτούν το δικαίωμα να τεκνοθετήσουν; Οι απαντήσεις στη συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο, στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων