04/04/2023 04/04/2023 Μην χάσετε σήμερα στις 11.30 & στις 19.30 στην εκπομπή «Μες το Μουσείο» της pemptousia.tv ένα αφιέρωμα στην προσφορά του Λαογραφικού Μουσείου Μακεδονίας – Θράκης στον πολιτισμό. Το Λαογραφικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης, με κύρια αποστολή την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, αποτελεί πόλο έλξης στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος Φώτης Κιλιπίρης και...
04 Απριλίου, 2023 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 11:34

Εκπομπή «Μες το Μουσείο» ένα αφιέρωμα στην προσφορά του Λαογραφικού Μουσείου Μακεδονίας – Θράκης στον πολιτισμό

Διαδώστε:
Εκπομπή «Μες το Μουσείο» ένα αφιέρωμα στην προσφορά του Λαογραφικού Μουσείου Μακεδονίας – Θράκης στον πολιτισμό

Μην χάσετε σήμερα στις 11.30 & στις 19.30 στην εκπομπή «Μες το Μουσείο» της pemptousia.tv ένα αφιέρωμα στην προσφορά του Λαογραφικού Μουσείου Μακεδονίας – Θράκης στον πολιτισμό.

Το Λαογραφικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης, με κύρια αποστολή την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, αποτελεί πόλο έλξης στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος Φώτης Κιλιπίρης και η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου Νέλλη Μελίδου – Κεφαλά μιλούν για το ρόλο, τους στόχους και την προσφορά του μουσείου στον Ελληνικό πολιτισμό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων