23/11/2023 23/11/2023 Με το θέμα του Ελληνοτουρκικού διαλόγου, συνεχίζουν τη συζήτηση τους, ο Ανδρέας Μπλάνος και ο καλεσμένος του Ιωάννης Ιντζές, Αντιστράτηγος (ε.α) στην εκπομπή Πατριδογνωσία. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ένας νέος κύκλος συνομιλιών με τη Τουρκία. Σε μια Τουρκία, που συνεχίζει τη διπλωματία των απειλών, του καταναγκασμού και του μπαμπούλα σε βάρος Ελλάδος και Κύπρου, η απάντηση του...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 11:34

Εκπομπή “Πατριδογνωσία”: Ελληνοτουρκικός διάλογος και Εθνικό Συμφέρον (β’ μέρος)

Διαδώστε:
Εκπομπή “Πατριδογνωσία”: Ελληνοτουρκικός διάλογος και Εθνικό Συμφέρον (β’ μέρος)

Με το θέμα του Ελληνοτουρκικού διαλόγου, συνεχίζουν τη συζήτηση τους, ο Ανδρέας Μπλάνος και ο καλεσμένος του Ιωάννης Ιντζές, Αντιστράτηγος (ε.α) στην εκπομπή Πατριδογνωσία.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ένας νέος κύκλος συνομιλιών με τη Τουρκία. Σε μια Τουρκία, που συνεχίζει τη διπλωματία των απειλών, του καταναγκασμού και του μπαμπούλα σε βάρος Ελλάδος και Κύπρου, η απάντηση του ελληνισμού πρέπει να είναι μία: ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και ομοψυχία.

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε την εκπομπή: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων