19/04/2024 19/04/2024 H Ελληνική Γλώσσα, η μητέρα των γλωσσών, αυτό το πολύτιμο στολίδι της εθνικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με τη συνεχή ζώσα παρουσία της, εξακολουθεί να ομιλείται εδώ και 4.000 χρόνια, στον ίδιο γεωγραφικό χώρο και από τον ίδιο λαό, αποτελώντας διαχρονικά τον συνεκτικό δεσμό επικοινωνίας των ανά τον κόσμο Ελλήνων. Η αξία της ελληνικής γλώσσας, τόσο...
19 Απριλίου, 2024 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2024 - 12:20

Εκπομπή Πατριδογνωσία της Pemptousia TV: “Η Διαχρονικότητα της Ελληνικής Γλώσσας”

Διαδώστε:
Εκπομπή Πατριδογνωσία της Pemptousia TV: “Η Διαχρονικότητα της Ελληνικής Γλώσσας”

H Ελληνική Γλώσσα, η μητέρα των γλωσσών, αυτό το πολύτιμο στολίδι της εθνικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με τη συνεχή ζώσα παρουσία της, εξακολουθεί να ομιλείται εδώ και 4.000 χρόνια, στον ίδιο γεωγραφικό χώρο και από τον ίδιο λαό, αποτελώντας διαχρονικά τον συνεκτικό δεσμό επικοινωνίας των ανά τον κόσμο Ελλήνων.

Η αξία της ελληνικής γλώσσας, τόσο για τον γλωσσικό της πλούτο όσο και για την ιστορική της συνέχεια είναι αδιαμφισβήτητη, ως επισφράγισμα της κοινής εθνικής μας ταυτότητας και του οικουμενικού πολιτισμού μας. Στο μακρύ αυτό ταξίδι της κατόρθωσε να επιβιώσει παρά τις πολλές εθνικές, πολιτικές και κοινωνικές περιπέτειες που την ταλάνισαν. Ως Έλληνες οφείλουμε να την σεβόμαστε και να την διαφυλάττουμε ως κόρην οφθαλμού.

Η Φιλόλογος Αναστασία Γώγου μιλά στην εκπομπή Πατριδογνωσία και τον στρατηγό Ανδρέα Μπλάνο, με θέμα: “Η Διαχρονικότητα της Ελληνικής Γλώσσας”.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων