27/05/2024 27/05/2024 Για να μπορέσει σήμερα η Ελλάδα να ορθοποδήσει θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις τρεις επιδιώξεις των προγόνων μας. Να ξαναγίνει ελεύθερη. Αυτό θα το επιτύχει πετώντας από πάνω της τις εξαρτήσεις. Στην συνέχεια, να επιδιώξει να γίνει πάλι ουσιαστικά ανεξάρτητη, χωρίς αλλότριες επιρροές ή επεμβάσεις. Κυρίως όμως τα δύο προηγούμενα θα τα επιτύχει αν ξαναγίνει...
27 Μαΐου, 2024 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 13:25

Εκπομπή Πατριδογνωσία της Pemptousia TV: Οικονομία και ευημερία (Β΄ Μέρος)

Διαδώστε:
Εκπομπή Πατριδογνωσία της Pemptousia TV: Οικονομία και ευημερία (Β΄ Μέρος)

Για να μπορέσει σήμερα η Ελλάδα να ορθοποδήσει θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις τρεις επιδιώξεις των προγόνων μας. Να ξαναγίνει ελεύθερη. Αυτό θα το επιτύχει πετώντας από πάνω της τις εξαρτήσεις. Στην συνέχεια, να επιδιώξει να γίνει πάλι ουσιαστικά ανεξάρτητη, χωρίς αλλότριες επιρροές ή επεμβάσεις. Κυρίως όμως τα δύο προηγούμενα θα τα επιτύχει αν ξαναγίνει αυτάρκης.

Με παραγωγή, γεωργία, κτηνοτροφία, ναυτιλία, βιομηχανία, τουρισμό και ενέργεια. Έτσι, όταν η Ελλάδα ξαναγίνει αυτάρκης δεν θα έχει ανάγκη να ζει, όπως σήμερα, με δανεικά, ακόμη και για τις βασικές της ανάγκες διατροφής. Προϋπόθεση όμως για την επιτυχία όλων των προηγουμένων είναι να εκλεγούν στην πατρίδα μας οι ηγέτες, που θα έχουν κλεισμένη στην καρδιά τους την Ελλάδα και θα νιώσουν το μεγαλείο της. Έτσι η πατρίδα μας θα μεγαλουργήσει και πάλι. Αλλά η επιλογή αυτών των αξίων ηγετών είναι υπόθεση αποκλειστικά δική μας.

Ο Αντ. Καλόγηρος, Οικονομικός σύμβουλος μιλά στην εκπομπή Πατριδογνωσία και τον στρατηγό Ανδρέα Μπλάνο με θέμα: οικονομία και ευημερία.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο πεεριεχόμενο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων