28/11/2023 28/11/2023 Η διακονία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι μία υπόθεση ιερά και ευλογημένη, αναφέρει ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, στην εκπομπή Πρόσβαση και τον Ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη. Παρακολουθήστε την εκπομπή στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας Στο Ιερό Φανάρι χτυπά η καρδιά της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Η Κωνσταντινούπολη είναι ένας κληρονόμος ενός τεράστιου πολιτισμικού παρελθόντος,...
28 Νοεμβρίου, 2023 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 11:54

Εκπομπή “ΠΡΟΣΒΑΣΗ”: Από το σεπτό κέντρο της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Προύσης

Διαδώστε:
Εκπομπή “ΠΡΟΣΒΑΣΗ”: Από το σεπτό κέντρο της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Προύσης

Η διακονία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι μία υπόθεση ιερά και ευλογημένη, αναφέρει ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, στην εκπομπή Πρόσβαση και τον Ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη.

Παρακολουθήστε την εκπομπή στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας

Στο Ιερό Φανάρι χτυπά η καρδιά της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Η Κωνσταντινούπολη είναι ένας κληρονόμος ενός τεράστιου πολιτισμικού παρελθόντος, είναι η πόλη όπου διαμορφώθηκαν και πήραν την οριστική τους μορφή τα δόγματα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο τόπος όπου συνεκλήθησαν οι περισσότερες και οι πιο σημαντικές Οικουμενικές Σύνοδοι, όπου έδρασαν οι σπουδαιότεροι Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, προσθέτει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων