05/01/2022 05/01/2022 Εκτάκτως στις 13:15 και σε επανάληψη στις 21:15 θα προβληθεί σήμερα από την ψηφιακή πλατφόρμα Pemtpousia.tv η εκπομπή “Καρδιακός Λόγος” με τον Πανιερώτατο  Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Θέμα της σημερινή θα είναι τα Θεοφάνεια. Γιατί η Θεότητα να αποτελείται από τρία πρόσωπα; Γιατί ο ένας και αληθινός Θεός είναι μόνο ο  «Άγιος Τριαδικός Θεός; Πώς...
05 Ιανουαρίου, 2022 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 11:13

Εκτάκτως σήμερα η εκπομπή “ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Εκτάκτως σήμερα η εκπομπή “ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Εκτάκτως στις 13:15 και σε επανάληψη στις 21:15 θα προβληθεί σήμερα από την ψηφιακή πλατφόρμα Pemtpousia.tv η εκπομπή “Καρδιακός Λόγος” με τον Πανιερώτατο  Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.

Θέμα της σημερινή θα είναι τα Θεοφάνεια. Γιατί η Θεότητα να αποτελείται από τρία πρόσωπα; Γιατί ο ένας και αληθινός Θεός είναι μόνο ο  «Άγιος Τριαδικός Θεός; Πώς θα ομοιάσει σήμερα ένας κληρικός με τον Τίμιο Πρόδρομο; Γιατί  ο Τίμιος Πρόδρομος ξεχώρισε ως ο «εν γεννητοίς γυναικών μείζων»;

Σε αυτά τα ερωτήματα απαντά ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στην σημερινή εκπομπή την οποία συντονίζει ο Νίκος Γκουράρος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων