06/02/2023 06/02/2023 Για τον Εκκλησιασμό θα συζητήσουν σήμερα ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολος Νικολαΐδης με τον καλεσμένο του Αρχιμ. Βαρνάβα Θεοχάρη – Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην εκπομπή “ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ” που θα μεταδοθεί από το πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 12.10 & 20.10. Εμείς και οι άλλοι, μία εκπομπή που ασχολείται με τα...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2023 - 11:54

“ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”: Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α. Αθηνών μιλά σήμερα στην Pemptousia TV για τον Εκκλησιασμό

Διαδώστε:
“ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”: Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α. Αθηνών μιλά σήμερα στην Pemptousia TV για τον Εκκλησιασμό

Για τον Εκκλησιασμό θα συζητήσουν σήμερα ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολος Νικολαΐδης με τον καλεσμένο του Αρχιμ. Βαρνάβα Θεοχάρη – Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην εκπομπή “ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ” που θα μεταδοθεί από το πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 12.10 & 20.10.

Εμείς και οι άλλοι, μία εκπομπή που ασχολείται με τα κυρίαρχα παίγνια εξουσίας με τις οδυνηρές συνέπειές τους σε διαπροσωπικό και θεσμικό επίπεδο, και τα ήθη αναίρεσής τους. Ουσιαστικά πρόκειται για τη διαλεκτική εξουσίας και διακονίας υπό το πρίσμα της Προσωπικής και Κοινωνικής Ηθικής και με φόντο το Ορθόδοξο Χριστιανικό ήθος, όπως αυτό εκφράζεται στην Ορθόδοξη Παράδοση. Παρουσιάζει ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολος Νικολαΐδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων