04/07/2022 04/07/2022 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & 23.00 την εκπομπή  “Εμείς και οι Άλλοι” με τον Καθηγητή Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολο Νικολαΐδη και καλεσμένη την Βασιλική Σταθοκώστα, Αναπλ. Καθηγήτρια Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, να μιλούν για τους “Ορθόδοξους και τους Καθολικούς” Η εκπομπή “Εμείς και οι Άλλοι” ασχολείται με τα κυρίαρχα παίγνια εξουσίας με τις οδυνηρές...
04 Ιουλίου, 2022 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 11:36

Εμείς και οι άλλοι: “Ορθόδοξοι και Καθολικοί” σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Εμείς και οι άλλοι: “Ορθόδοξοι και Καθολικοί” σήμερα στην pemptousia.tv
Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & 23.00 την εκπομπή  “Εμείς και οι Άλλοι” με τον Καθηγητή Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολο Νικολαΐδη και καλεσμένη την Βασιλική Σταθοκώστα, Αναπλ. Καθηγήτρια Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, να μιλούν για τους “Ορθόδοξους και τους Καθολικούς”

Η εκπομπή “Εμείς και οι Άλλοι” ασχολείται με τα κυρίαρχα παίγνια εξουσίας με τις οδυνηρές συνέπειές τους σε διαπροσωπικό και θεσμικό επίπεδο και τα ήθη αναίρεσής τους. Ουσιαστικά πρόκειται για τη διαλεκτική εξουσίας και διακονίας υπό το πρίσμα της Προσωπικής και Κοινωνικής Ηθικής και με φόντο το Ορθόδοξο Χριστιανικό ήθος, όπως αυτό εκφράζεται στην Ορθόδοξη Παράδοση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων