22/07/2021 22/07/2021 Το Μοναστήρι των Πειρασμών βρίσκεται στην κορφή του βουνού Τζέπελ Κουρουντούλ, 464 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της Μεσογείου. Σύμφωνα με τις Γραφές, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός νήστεψε εκεί 40 μέρες, προσευχήθηκε και πειράχθηκε από τους δαίμονες. Σε αυτό το μοναστήρι, τα τελευταία χρόνια ζει ο μοναχός Γεράσιμος, πρώην λογιστής και ορειβάτης. Κάθε πρωί...
22 Ιουλίου, 2021 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 18:30

Ένας πρώην λογιστής, φρουρός στο Μοναστήρι των Πειρασμών

Διαδώστε:
Ένας πρώην λογιστής, φρουρός στο Μοναστήρι των Πειρασμών

Το Μοναστήρι των Πειρασμών βρίσκεται στην κορφή του βουνού Τζέπελ Κουρουντούλ, 464 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της Μεσογείου. Σύμφωνα με τις Γραφές, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός νήστεψε εκεί 40 μέρες, προσευχήθηκε και πειράχθηκε από τους δαίμονες. Σε αυτό το μοναστήρι, τα τελευταία χρόνια ζει ο μοναχός Γεράσιμος, πρώην λογιστής και ορειβάτης.

Κάθε πρωί ανεβάζει περήφανος την ελληνική σημαία, ενώ υπομένει τις δοκιμασίες και τους πειρασμούς της καθημερινότητας σε έναν τόπο με θρησκευτική και ιστορική αξία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ PEMPΤOUSIATV

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων