03/01/2023 03/01/2023 Πριν από ένα χρόνο, στις 3 Ιανουαρίου του 2022 εκοιμήθη ο μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρός Κοσμάς. Στην pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε ομιλίες και εκπομπές από το αρχείο της Πεμπτουσίας για τον μακαριστό Μητροπολίτη. Ανατρέξτε στο πρόγραμμα της ημέρας, για να δείτε τις ώρες προβολής. Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ Ο μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και...
03 Ιανουαρίου, 2023 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2023 - 12:27

Ένας χρόνος από την εκδημία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά

Διαδώστε:
Ένας χρόνος από την εκδημία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά

Πριν από ένα χρόνο, στις 3 Ιανουαρίου του 2022 εκοιμήθη ο μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρός Κοσμάς. Στην pemptousia.tv μπορείτε να παρακολουθήσετε ομιλίες και εκπομπές από το αρχείο της Πεμπτουσίας για τον μακαριστό Μητροπολίτη.

Ανατρέξτε στο πρόγραμμα της ημέρας, για να δείτε τις ώρες προβολής.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς γεννήθηκε στη Σκουτεσιάδα Αγρινίου το έτος 1945. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έλαβε το πτυχίο και των δύο.

Χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος από τον Μακαριστό Μητροπολίτη πρ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρό Θεόκλητο το έτος 1974. Υπηρέτησε ως Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας για περισσότερα από τριάντα χρόνια και ανέπτυξε πλούσια δραστηριότητα. Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας χειροτονήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2005.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων