30/03/2024 30/03/2024 Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο (30 Μαρτίου 2023), εκοιμήθη εν Κύριω ο Δικαίος της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα (Σεράι) στις Καρυές του Αγίου Όρους, Γέρων Εφραίμ Σεραγιώτης. Ο Μακαριστός Γέροντας, πνευματικό ανάστημα του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας, υπήρξε ηγούμενος της Μονής Φιλοθέου και αργότερα Δικαίος της Βατοπαιδινής Σκήτης Αγίου Ανδρέα. Στο On Demand...
30 Μαρτίου, 2024 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2024 - 16:36

Ένας χρόνος από την κοίμηση του Δικαίου της Σκήτης Αγίου Ανδρέα Αγίου Όρους, Γέροντος Εφραίμ

Διαδώστε:
Ένας χρόνος από την κοίμηση του Δικαίου της Σκήτης Αγίου Ανδρέα Αγίου Όρους, Γέροντος Εφραίμ

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο (30 Μαρτίου 2023), εκοιμήθη εν Κύριω ο Δικαίος της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα (Σεράι) στις Καρυές του Αγίου Όρους, Γέρων Εφραίμ Σεραγιώτης. Ο Μακαριστός Γέροντας, πνευματικό ανάστημα του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας, υπήρξε ηγούμενος της Μονής Φιλοθέου και αργότερα Δικαίος της Βατοπαιδινής Σκήτης Αγίου Ανδρέα.

Στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε στιγμές από την πανήγυρη της Βατοπαιδινής Σκήτης του Αγίου Ανδρέα το 2016, στην οποία χοροστάτησε και ιερούργησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ και είχε συλλειτουργήσει ο μακαριστός Γέροντας.

Επίσης, παρακολουθήστε την ομιλία του Μακαριστού Γέροντα Εφραίμ Σεραγιώτη, στην τράπεζα της Σκήτης, κατά την εορτή του Αγίου Ανδρέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων