12/03/2024 12/03/2024 «Για να είμαστε έτοιμοι χρειάζεται προσπάθεια και αγώνας…». Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Επίσκοπος Σαλώνων κ. Ιγνάτιος κατά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Pemptousia TV και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο.  Ο Θεοφιλέστατος μιλάει για το Άγιο Τριώδιο και την πνευματική μας προετοιμασία για την Ανάσταση του Κυρίου μας. «Για να είμαστε έτοιμοι χρειάζεται προσπάθεια...
12 Μαρτίου, 2024 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2024 - 12:39

Επίσκοπος Σαλώνων Ιγνάτιος: Το Τριώδιο και η πνευματική μας ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Επίσκοπος Σαλώνων Ιγνάτιος: Το Τριώδιο και η πνευματική μας ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Για να είμαστε έτοιμοι χρειάζεται προσπάθεια και αγώνας…». Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Επίσκοπος Σαλώνων κ. Ιγνάτιος κατά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Pemptousia TV και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο. 

Ο Θεοφιλέστατος μιλάει για το Άγιο Τριώδιο και την πνευματική μας προετοιμασία για την Ανάσταση του Κυρίου μας.

«Για να είμαστε έτοιμοι χρειάζεται προσπάθεια και αγώνας… Ο αγώνας τώρα (την περίοδο του Τριωδίου) γίνεται πιο έντονος. Χρειάζεται περισσότερη προσευχή, χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τις ευκαιρίες, τις λειτουργικές, που μας προσφέρει η Αγία μας Εκκλησιά και χρειάζεται να είμαστε πιο κοντά στον συνάνθρωπο, γιατί αν δεν περάσουμε από τον συνάνθρωπο δεν θα φτάσουμε ποτέ στο Θεό», λέει ο Θεοφιλέστατος.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων