04/10/2021 05/10/2021 Ο Δήμος Λευκονοίκου και το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» σε συνεργασία με την Εταιρεία Κυπριακών Σπουδών διοργανώνουν από τις 8-10 Οκτωβρίου 2021 Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: «Το Λευκόνοικο από την αρχαιότητα έως σήμερα», το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της PEMPTOUSIA TV.   Δείτε το σχετικό βίντεο:   Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί στο...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2021 - 0:49

Επιστημονικό Συμπόσιο: «Το Λευκόνοικο από την αρχαιότητα έως σήμερα»

Διαδώστε:
Επιστημονικό Συμπόσιο: «Το Λευκόνοικο από την αρχαιότητα έως σήμερα»

Ο Δήμος Λευκονοίκου και το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» σε συνεργασία με την Εταιρεία Κυπριακών Σπουδών διοργανώνουν από τις 8-10 Οκτωβρίου 2021 Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: «Το Λευκόνοικο από την αρχαιότητα έως σήμερα», το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της PEMPTOUSIA TV.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί στο Παλαιό Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, απέναντι από το Παγκύπριο Γυμνάσιο.

Το Συμπόσιο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Εξοχοτάτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, στις 6:30 μ.μ. μετά την κήρυξη έναρξης των εργασιών του Συμποσίου, θα τιμηθούν από τον Δήμο Λευκονοίκου ο Ακαδημαϊκός Κυριάκος Χαραλαμπίδης και ο νεοελληνιστής ερευνητής του Βασίλη Μιχαηλίδη,δρ Κυριάκος Ιωάννου.

Η εκδήλωση της Παρασκευής, η οποία θα έχει διάρκεια 1 ώρας και 15΄, περιλαμβάνει, επίσης καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Εταιρείας Κυπριακών Σπουδών, Δρα Χαράλαμπο Χοτζάκογλου, κεντρική ομιλία από τη δήμαρχο Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη, με τίτλο: «Χρέος μέγιστο στην πεφιλημένη γενέθλια γη», αντιφώνηση από τους τιμωμένους και μουσικά ποικίλματα, από την κ. Μάρω Εξηντάρη-Μήτσα και τη δρα Ειρήνη Παρασκευά-Ροδοσθένους, τις οποίες θα συνοδεύει στο πιάνο ο μουσικός κ. Μάριος Ιωάννου.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 22 462951 και 22 432578

Χορηγοί: ΡΙΚ, PizzaHut, PemptousiaTV

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων