24/04/2022 24/04/2022 Παρακολουθήστε την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης και τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου σε απευθείας μετάδοση από την διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ: Χοροστατεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος και ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου. Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να...
24 Απριλίου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 19:13

Ζωντανά: Εσπερινός της Αγάπης – Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

Διαδώστε:
Ζωντανά: Εσπερινός της Αγάπης – Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

Παρακολουθήστε την Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης και τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου σε απευθείας μετάδοση από την διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ:

Χοροστατεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος και ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της pemptousia.tv στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις Εκπομπές.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων έχει ως εξής:

Κυριακή του Πάσχα

19:00 Εσπερινός της Αγάπης – Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

Δευτέρα του Πάσχα

07:00 Όρθρος – Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων