20/10/2022 20/10/2022 Παρακολουθήστε πλάνα από την ανακομιδή των λειψάνων του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού αλλά τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου μετά από αυτή, σαν σήμερα το 2021. Ομιλίες από καρδιάς από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ, τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο καθώς και Αρχιερείς αλλά και Ηγουμένους του Αγίου Όρους αλλά και τον...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2022 - 14:01

H Ανακομιδή των λειψάνων του Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
H Ανακομιδή των λειψάνων του Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού σήμερα στην pemptousia.tv

Παρακολουθήστε πλάνα από την ανακομιδή των λειψάνων του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού αλλά τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου μετά από αυτή, σαν σήμερα το 2021.

Ομιλίες από καρδιάς από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ, τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο καθώς και Αρχιερείς αλλά και Ηγουμένους του Αγίου Όρους αλλά και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου. Σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 18.05.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων