24/10/2021 24/10/2021 Μια νέα εκπομπή έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που προσφέρει η Πεμπτουσία μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας www.pemptousia.tv. Ομιλίες, εισηγήσεις, παρεμβάσεις και στιγμές από ποιμαντικές και επίσημες επισκέψεις του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου από την κάμερα και το αρχείο της Πεμπτουσίας.   «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ» Έρχεται στο Pemptousia TV   Δείτε...
24 Οκτωβρίου, 2021 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2021 - 15:42

«H ώρα του Οικουμενικού Πατριάρχη»: Έρχεται στο Pemptousia TV

Διαδώστε:
«H ώρα του Οικουμενικού Πατριάρχη»: Έρχεται στο Pemptousia TV

Μια νέα εκπομπή έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που προσφέρει η Πεμπτουσία μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας www.pemptousia.tv.

Ομιλίες, εισηγήσεις, παρεμβάσεις και στιγμές από ποιμαντικές και επίσημες επισκέψεις του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου από την κάμερα και το αρχείο της Πεμπτουσίας.

 

«Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ»

Έρχεται στο Pemptousia TV

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

www.pemptousia.tv

«Η Ορθοδοξία οι Παραδόσεις, οι Ρίζες, ο Πολιτισμός μας σε πρώτο πλάνο»

Η Pemptousia TV είναι ένα νέο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι με θεματολογία που αφορά στην Ορθοδοξία, τον Πολιτισμό και τις Επιστήμες, μέσω τηλεοπτικών παραγωγών που προβάλλονται με σύγχρονο, εύληπτο και τεκμηριωμένο τρόπο.

Ζωντανές συνδέσεις, εκπομπές λόγου, ειδήσεις, πνευματικές συνάξεις, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, αποστολές, ντοκιμαντέρ, σήριαλ, εκδηλώσεις αλλά και ειδικό περιεχόμενο για παιδιά και νέους συνθέτουν το πρόγραμμα της κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο τηλεοπτικό αρχείο, έναν πραγματικό θησαυρό, με αφιερώματα, ντοκουμέντα και μεγάλα ιστορικά και εκκλησιαστικά γεγονότα.

Η μετάδοσή του καναλιού γίνεται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας www.pemptousia.tv. Εύκολη στην πλοήγηση, η πλατφόρμα φιλοξενεί το καθημερινό, 24ωρο Live πρόγραμμα καθώς και το πλούσιο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV.

Μέρος του προγράμματος προβάλλεται σε συνεργασία με εκκλησιαστικούς, επιστημονικούς και πολιτιστικούς φορείς, Μητροπόλεις, την Ορθόδοξη Ιεραποστολή,  ιδρύματα και εταιρείες παραγωγής από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες.

Προβάλλοντας στον σύγχρονο άνθρωπο μηνύματα αιώνιας αξίας με φιλοκαλικό και Αγιοπατερικό πνεύμα, η Pemptousia TV, φιλοδοξεί να συμβάλει στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού αλλά και στην ποιοτική ψυχαγωγία.

Το κανάλι μεταδίδει ειδήσεις στην ελληνική, την αγγλική, τη ρωσική και τη ρουμανική γλώσσα, ενώ σύντομα θα υπάρχει και ξενόγλωσσο πρόγραμμα.

Η Pemptousia TV ανήκει στο Ινστιτούτο Έρευνας Διάσωσης και Προβολής Πνευματικών και Πολιτιστικών Παραδόσεων «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», όπως και το διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία», το ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας pemptousia.fm και το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».

Μια μεγάλη ομάδα συνεργατών από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, των επιστημών και της Εκκλησίας ανήκουν στην ομάδα παραγωγής του προγράμματος μαζί με επαγγελματίες δημοσιογράφους, τεχνικούς και παραγωγούς.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων