15/04/2023 15/04/2023 H Pemptousia TV, το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι, με θεματολογία που αφορά στην Ορθοδοξία, τον πολιτισμό και τις επιστήμες, δίνει τη δυνατότητα  και φέτος στους όπου γης Χριστιανούς να παρακολουθήσουν ζωντανά τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως. Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου 2023, στις 11 το βράδυ θα μεταδοθεί ζωντανά η ακολουθία της Πανυχίδος ο Πασχάλιος...
15 Απριλίου, 2023 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2023 - 14:48

Η ακολουθία της Αναστάσεως ζωντανά στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Η ακολουθία της Αναστάσεως ζωντανά στην Pemptousia TV

Pemptousia TV, το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι, με θεματολογία που αφορά στην Ορθοδοξία, τον πολιτισμό και τις επιστήμες, δίνει τη δυνατότητα  και φέτος στους όπου γης Χριστιανούς να παρακολουθήσουν ζωντανά τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως.

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου 2023, στις 11 το βράδυ θα μεταδοθεί ζωντανά η ακολουθία της Πανυχίδος ο Πασχάλιος Όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Ιερού Χρυσοστόμου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.

Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Oι ζωντανές μεταδόσεις από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου  ξεκίνησαν από την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως και την πανήγυρη του ναού, στις 23 Απριλίου 2023.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων