24/05/2022 24/05/2022 Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv στις 15.00 και στις 23.00 την εκπομπή «Μελίσματα και Μύθοι» με τίτλο «H Άλωση της Πόλης». Θρύλοι, έθιμα, ήθη, παραδόσεις από την αρχαιότητα ως τη νεότερη ελληνική ιστορία, ταξιδεύουν επί αιώνες, μέσα από τους παραδοσιακούς δρόμους και τους βυζαντινούς ήχους, παρηγορώντας και μεγαλώνοντας αμέτρητους κύκλους γενεών. Η πλούσια ελληνική λαϊκή μουσική...
24 Μαΐου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 15:01

Η Άλωση της Πόλης στην εκπομπή «Μελίσματα και Μύθοι» της pemptousia.tv

Διαδώστε:
Η Άλωση της Πόλης στην εκπομπή «Μελίσματα και Μύθοι» της pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv στις 15.00 και στις 23.00 την εκπομπή «Μελίσματα και Μύθοι» με τίτλο «H Άλωση της Πόλης».

Θρύλοι, έθιμα, ήθη, παραδόσεις από την αρχαιότητα ως τη νεότερη ελληνική ιστορία, ταξιδεύουν επί αιώνες, μέσα από τους παραδοσιακούς δρόμους και τους βυζαντινούς ήχους, παρηγορώντας και μεγαλώνοντας αμέτρητους κύκλους γενεών. Η πλούσια ελληνική λαϊκή μουσική κληρονομιά, οι δεσμοί με την αρχαία Ελληνική καταγωγή της αλλά και η διαλεκτική της με τη θρησκευτική πίστη και τα βυζαντινά ηχοχρώματα, αναδεικνύονται σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει η Νεκταρία Καραντζή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων