20/10/2023 20/10/2023 Στις 20 Οκτωβρίου 2021 η Βατοπαιδινή Αδελφότητα, σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, τέλεσε την ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, πνευματικού γεννήτορος και ποδηγέτη της Αδελφότητος και νέου κτήτορος της Μονής, 12 χρόνια από την ημέρα της εις Κύριον εκδημίας του. Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε σήμερα στις 16:15 αποσπάσματα από την Ανακομιδή...
20 Οκτωβρίου, 2023 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023 - 14:33

Η ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού από την Βατοπαιδινή Αδελφότητα

Διαδώστε:
Η ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού από την Βατοπαιδινή Αδελφότητα

Στις 20 Οκτωβρίου 2021 η Βατοπαιδινή Αδελφότητα, σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης, τέλεσε την ανακομιδή των λειψάνων του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού, πνευματικού γεννήτορος και ποδηγέτη της Αδελφότητος και νέου κτήτορος της Μονής, 12 χρόνια από την ημέρα της εις Κύριον εκδημίας του.

Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε σήμερα στις 16:15 αποσπάσματα από την Ανακομιδή των λειψάνων του Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού και στις 16:30 παρακολουθήστε τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, μετά την ανακομιδή των λειψάνων του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού. Ομιλίες από καρδιάς από τον Καθηγούμενο Γέροντα Εφραίμ, τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο καθώς και από Αρχιερείς και Ηγούμενους του Αγίου Όρους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων