13/05/2023 13/05/2023 Την αντιπρόεδρο της EΣΗΕΑ και υποψήφια βουλευτή με τη ΝΔ, Άρια Αγάτσα, φιλοξένησε στην εκπομπή “Σημεία και Άνθρωποι” η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη. Στην εκπομπή που προβλήθηκε στην pemptousia.tv χθες, Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις Εθνικές Εκλογές, η συζήτηση επικεντρώθηκε  στην κοινωνία που αλλάζει πρόσωπο, στα γεγονότα που...
13 Μαΐου, 2023 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2023 - 17:59

Η Άρια Αγάτσα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Μαρία Γιαχνάκη στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”

Διαδώστε:
Η Άρια Αγάτσα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Μαρία Γιαχνάκη στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”

Την αντιπρόεδρο της EΣΗΕΑ και υποψήφια βουλευτή με τη ΝΔ, Άρια Αγάτσα, φιλοξένησε στην εκπομπή “Σημεία και Άνθρωποι” η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη. Στην εκπομπή που προβλήθηκε στην pemptousia.tv χθες, Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις Εθνικές Εκλογές, η συζήτηση επικεντρώθηκε  στην κοινωνία που αλλάζει πρόσωπο, στα γεγονότα που στιγμάτισαν τη νεολαία, αλλά και σε πιο προσωπικά θέματα, που μας φέρνουν και πιο κοντά στην  προσωπικότητα της δημοσιογράφου της ΕΡΤ.

Η Άρια Αγάτσα μιλά και για την δοκιμασία που πέρασε μετά το θάνατο των γονιών της και αποκαλύπτει πως ένα περιστατικό με το γιο της, την έφερε πιο κοντά στον Θεό. Είναι οι γυναίκες ο αδύναμος κρίκος; Πως χτίζεις την προσωπικότητά σου μέσα από απώλειες; Πως η δημοσιογραφία την βοήθησε να δει τη ζωή αλλιώς.

Παρακολουθείστε την εκπομπή εδώ στο ondemad περιεχόμενο της Pemptousia TV

Στο απόσπασμα που ακολουθεί η Άρια Αγάτσα αναφέρεται στο πόσο σημαντική είναι η προσευχή στη ζωή του ανθρώπου:

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 21η Μαϊου καλεσμένοι υποψήφιοι Βουλευτές μιλούν στην εκπομπή. Οι συνεντεύξεις προβάλλονται εκτάκτως στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας.

Την εκπομπή της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10.

Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία ΕκπομπέςΠατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις εκπομπές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων