13/09/2021 13/09/2021 Παρακολουθήστε απόψε στις 22:35 στην Pemptousia TV την εκπομπή του Ομότιμου καθηγητή Γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ, Χριστόφορου Χαραλαμπάκη, με ομιλίες – διαλέξεις του για την ευαισθητοποίηση των τηλεθεατών σε καίρια θέματα, που σχετίζονται με την ελληνική γλώσσα στη διαχρονική της πορεία και εξέλιξη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε αντιπροσωπευτικά κείμενα της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, όπως και...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:13
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2021 - 20:41

«Η διαχρονία της Ελληνικής Γλώσσας» στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
«Η διαχρονία της Ελληνικής Γλώσσας» στην Pemptousia TV

Παρακολουθήστε απόψε στις 22:35 στην Pemptousia TV την εκπομπή του Ομότιμου καθηγητή Γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ, Χριστόφορου Χαραλαμπάκη, με ομιλίες – διαλέξεις του για την ευαισθητοποίηση των τηλεθεατών σε καίρια θέματα, που σχετίζονται με την ελληνική γλώσσα στη διαχρονική της πορεία και εξέλιξη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε αντιπροσωπευτικά κείμενα της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, όπως και σε εκκλησιαστικά κείμενα, μέσα από τα οποία αναδεικνύεται η εκφραστική πληρότητα της ελληνικής γλώσσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων