26/02/2024 26/02/2024 Την Εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Σπάτα φιλοτέχνησε ο Αγιορείτης Μοναχός Αθανάσιος Ιωασαφαίος στα Καυσοκαλύβια, το 1936. Ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Αγγελής, Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπάτων, μας μιλάει για την Εφέστιο Εικόνα του ναού, καθώς και για την θαυμαστή παρουσία της Αγίας Φωτεινής, σε κατοίκους της περιοχής, λίγο πριν από...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 12:01

Η Εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Σπάτα

Διαδώστε:
Η Εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Σπάτα

Την Εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Σπάτα φιλοτέχνησε ο Αγιορείτης Μοναχός Αθανάσιος Ιωασαφαίος στα Καυσοκαλύβια, το 1936. Ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Αγγελής, Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπάτων, μας μιλάει για την Εφέστιο Εικόνα του ναού, καθώς και για την θαυμαστή παρουσία της Αγίας Φωτεινής, σε κατοίκους της περιοχής, λίγο πριν από τα εγκαίνια του Ναού το 1935.

Στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε την εκπομπή «Οι Εικόνες Μιλούν», αφιερωμένη στην εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στα Σπάτα.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων