26/05/2022 26/05/2022 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της  pemptousia.tv στις 17.05 την εκπομπή Λειτουργία – Μεταλειτουργία με θέμα  “Το Ιερόν Μυστήριον του Ευχελαίου – Άγιον Μύρον”. Για τον Ορθόδοξο Χριστιανό, η Θεία Λειτουργία είναι το κέντρο της ζωής της Εκκλησίας. Η συμμετοχή στην Θεία Λατρεία είναι άσκηση και άθλημα πνευματικό του καθενός πιστού. Σ’ αυτή την κατανόηση συμβάλλει η...
26 Μαΐου, 2022 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 12:18

Η εκπομπή Λειτουργία – Μεταλειτουργία με θέμα “Το Ιερόν Μυστήριον του Ευχελαίου – Άγιον Μύρον”

Διαδώστε:
Η εκπομπή Λειτουργία – Μεταλειτουργία με θέμα “Το Ιερόν Μυστήριον του Ευχελαίου – Άγιον Μύρον”

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της  pemptousia.tv στις 17.05 την εκπομπή Λειτουργία – Μεταλειτουργία με θέμα  “Το Ιερόν Μυστήριον του Ευχελαίου – Άγιον Μύρον”.

Για τον Ορθόδοξο Χριστιανό, η Θεία Λειτουργία είναι το κέντρο της ζωής της Εκκλησίας. Η συμμετοχή στην Θεία Λατρεία είναι άσκηση και άθλημα πνευματικό του καθενός πιστού. Σ’ αυτή την κατανόηση συμβάλλει η εκπομπή αυτή, ώστε κάθε πιστός να εμβαθύνει στα τελούμενα της θείας λατρείας. Την εκπομπή παρουσιάζει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων