02/12/2022 02/12/2022 Σήμερα εορτάζουμε τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, ο οποίος τόνιζε ότι η ζωή προέρχεται μόνο από τον Χριστό και δεν στηρίζεται ούτε στα υλικά πράγματα, ούτε στις καθημερινές βιοτικές μέριμνες του ανθρώπου. Η αγάπη του Οσίου για τον άνθρωπο υπήρξε ανεξάντλητη καθώς ο ίδιος ανάλωσε τον επίγειο βίο του για την εν Χριστώ...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:28

Η Γερόντισσα Φεβρωνία μιλά για την διαρκή παρουσία του Αγίου Πορφυρίου δίπλα μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Γερόντισσα Φεβρωνία μιλά για την διαρκή παρουσία του Αγίου Πορφυρίου δίπλα μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα εορτάζουμε τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, ο οποίος τόνιζε ότι η ζωή προέρχεται μόνο από τον Χριστό και δεν στηρίζεται ούτε στα υλικά πράγματα, ούτε στις καθημερινές βιοτικές μέριμνες του ανθρώπου. Η αγάπη του Οσίου για τον άνθρωπο υπήρξε ανεξάντλητη καθώς ο ίδιος ανάλωσε τον επίγειο βίο του για την εν Χριστώ οικοδόμηση των ψυχών.

Η παρουσία του είναι διαρκώς δίπλα μας καθώς πρεσβεύει πλέον από τον ουρανό. Αυτό είχε τονίσει στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη και η ανιψιά του Οσίου Πορφυρίου, Γερόντισσα Φεβρωνία, σε συνέντευξη της.

Παρακολουθήστε:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων