24/03/2023 24/03/2023 Το Γηροκομείο Πειραιώς έχει διανύσει μία μεγάλη περίοδο αθόρυβης προσφοράς, ενώ έχει επικρατήσει να ονομάζεται, το μεγάλο σπίτι που «χωράει τον παππού και την γιαγιά». Η Ευαγγελία Κονταξή, Γενική Διευθύντρια του Γηροκομείου, μιλά για την ιστορία και την προσφορά του ιδρύματος στους ηλικιωμένους του Πειραιά. Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα: Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή «Γηροκομείο Πειραιώς:...
24 Μαρτίου, 2023 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 17:15

Η ιστορία και η προσφορά του Γηροκομείου Πειραιώς στην Pemptousia TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η ιστορία και η προσφορά του Γηροκομείου Πειραιώς στην Pemptousia TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Γηροκομείο Πειραιώς έχει διανύσει μία μεγάλη περίοδο αθόρυβης προσφοράς, ενώ έχει επικρατήσει να ονομάζεται, το μεγάλο σπίτι που «χωράει τον παππού και την γιαγιά».

Η Ευαγγελία Κονταξή, Γενική Διευθύντρια του Γηροκομείου, μιλά για την ιστορία και την προσφορά του ιδρύματος στους ηλικιωμένους του Πειραιά.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή «Γηροκομείο Πειραιώς: Αγάπη και στοργή στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν» στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων