22/06/2022 22/06/2022 Παρακολουθήστε την παρουσίαση του βιβλίου του Στέφανου Δημόπουλου «Δρόμοι της Αγιότητας» σήμερα στην pemptousia.tv στις 18.05 . Για το βιβλίο μίλησαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, γέροντας Ελισαίος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο ίδιος ο συγγραφέας και ο εκπαιδευτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μπάρλας. Το βιβλίο αφορά ένα προσκύνημα του συγγραφέα, κατά...
22 Ιουνίου, 2022 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 13:15

Η παρουσίαση του βιβλίου «Δρόμοι της Αγιότητας» σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Η παρουσίαση του βιβλίου «Δρόμοι της Αγιότητας» σήμερα στην pemptousia.tv

Παρακολουθήστε την παρουσίαση του βιβλίου του Στέφανου Δημόπουλου «Δρόμοι της Αγιότητας» σήμερα στην pemptousia.tv στις 18.05 .

Για το βιβλίο μίλησαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, γέροντας Ελισαίος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο ίδιος ο συγγραφέας και ο εκπαιδευτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μπάρλας.

Το βιβλίο αφορά ένα προσκύνημα του συγγραφέα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαπενταετίας, στην «Κεχαριτωμένη», το μοναστήρι του Γέροντα Επιφανίου Θεοδωρόπουλου στην Τροιζήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων