16/04/2022 16/04/2022 Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα, 16 Απριλίου, τον Όσιο Αμφιλόχιο Μακρή και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε σήμερα να παρακολουθήσετε δυο πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες: Στις 11.50 ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Χαβάτζας μιλάει για τις σύγχρονες αγιασμένες μορφές της Εκκλησίας, τον Γέροντα Αμφιλόχιο Μακρή και τον π. Παύλο Νικηταρά, στην εκπομπή «Αγαθές αναμνήσεις από τον Γέροντα Αμφιλόχιο...
16 Απριλίου, 2022 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 11:23

Η pemptousia.tv για τον Όσιο Αμφιλόχιο Μακρή

Διαδώστε:
Η pemptousia.tv για τον Όσιο Αμφιλόχιο Μακρή

Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα, 16 Απριλίου, τον Όσιο Αμφιλόχιο Μακρή και στο πρόγραμμα της pemptousia.tv μπορείτε σήμερα να παρακολουθήσετε δυο πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες: Στις 11.50 ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Χαβάτζας μιλάει για τις σύγχρονες αγιασμένες μορφές της Εκκλησίας, τον Γέροντα Αμφιλόχιο Μακρή και τον π. Παύλο Νικηταρά, στην εκπομπή «Αγαθές αναμνήσεις από τον Γέροντα Αμφιλόχιο Μακρή». Η εκπομπή θα προβληθεί και στις 19.50 το απόγευμα.

Επίσης, στις 17:35 ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Χύτας, Εφημέριος Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Περαίας, μιλάει για την οσιακή βιοτή του Αγίου Αμφιλοχίου του εν νήσω Πάτμω ασκήσαντος, στην εκπομπή “Η αγιασμένη μορφή του Αγ. Αμφιλοχίου του εν Πάτμω“.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων