26/01/2024 27/01/2024 Την πρώτη του συνέντευξη μετά την πολυσέλιδη εισήγησή του, στην Ιεραρχία της Τρίτης (23-1-24), παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Ο Ιεράρχης σε μια συζήτηση στην εκπομπή «Σημεία και Άνθρωποι», αναφέρθηκε στο μεγαλείο της Οικογένειας και στους τρόπους υποστήριξης και διαφύλαξης αυτής, στην υπογεννητικότητα αλλά και στην ιερότητα του...
26 Ιανουαρίου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2024 - 9:58

Η πρώτη συνέντευξη του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικoλάου για το γάμο και την οικογένεια, μετά την εισήγησή του στην Ιεραρχία

Διαδώστε:
Η πρώτη συνέντευξη του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικoλάου για το γάμο και την οικογένεια, μετά την εισήγησή του στην Ιεραρχία

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την πολυσέλιδη εισήγησή του, στην Ιεραρχία της Τρίτης (23-1-24), παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Ο Ιεράρχης σε μια συζήτηση στην εκπομπή «Σημεία και Άνθρωποι», αναφέρθηκε στο μεγαλείο της Οικογένειας και στους τρόπους υποστήριξης και διαφύλαξης αυτής, στην υπογεννητικότητα αλλά και στην ιερότητα του γάμου και της ένωσης δυο ανθρώπων.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που θα προβληθεί την Κυριακή:

Απάντησε μάλιστα στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου που αφορούν στην στάση της Πολιτείας και στην αντίδρασή της, μετά την Ιεραρχία, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στην διαστρέβλωση κάποιων εννοιών που ανέφερε στο κείμενο προς την Ιεραρχία.

Η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στην pemptousia.tv και θα μπορείτε να την παρακολουθείτε στο on demand περιεχόμενο στην κατηγορία Εκπομπές – Σημεία και Άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εισήγηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας στην Ιεραρχία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων