25/07/2023 26/07/2023 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 18.30 βίντεο με αποσπάσματα από την εκδήλωση βυζαντινής μουσικής “Η ΨΑΛΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΆΛΩΣΗ” που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινοπολιτών, το 2017. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Διδάκτωρ της Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημοσθένης Φιστουρής και προλόγισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος...
25 Ιουλίου, 2023 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 1:05

Η ψαλτική τέχνη πριν και μετά την Άλωση, σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Η ψαλτική τέχνη πριν και μετά την Άλωση, σήμερα στην Pemptousia TV

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 18.30 βίντεο με αποσπάσματα από την εκδήλωση βυζαντινής μουσικής “Η ΨΑΛΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΆΛΩΣΗ” που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινοπολιτών, το 2017.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Διδάκτωρ της Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημοσθένης Φιστουρής και προλόγισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος Κωνσταντίνος Πολίτης, Πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων