04/05/2024 04/05/2024 Την τελετή του Αγίου Φωτός από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως είχε μεταδώσει ζωντανά το Μεγάλο Σάββατο, 1 Μαΐου του 2021, η τηλεόραση της Πεμπτουσίας, σε περιγραφή της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη και σχολιασμό του θεολόγου Νικόλαου Ζαΐμη. Ήταν μία χρονιά που χιλιάδες πιστοί είχαν κατακλύσει τον Ναό της Αναστάσεως για την μεγάλη και ιερή αυτή στιγμή,...
04 Μαΐου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2024 - 13:58

Η Τελετή του Αγίου Φωτός από το αρχείο της Pemptousia TV (2021)

Διαδώστε:
Η Τελετή του Αγίου Φωτός από το αρχείο της Pemptousia TV (2021)

Την τελετή του Αγίου Φωτός από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως είχε μεταδώσει ζωντανά το Μεγάλο Σάββατο, 1 Μαΐου του 2021, η τηλεόραση της Πεμπτουσίας, σε περιγραφή της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη και σχολιασμό του θεολόγου Νικόλαου Ζαΐμη.

Ήταν μία χρονιά που χιλιάδες πιστοί είχαν κατακλύσει τον Ναό της Αναστάσεως για την μεγάλη και ιερή αυτή στιγμή, όταν ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος εξερχόμενος του Παναγίου Τάφου, κρατώντας σε κάθε χέρι αναμμένα 33 κεριά, μετέδωσε το Άγιο Φως και το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου Ιησού Χριστού στους προσκυνητές. Παρακολουθήστε στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας, σε επανάληψη, την τελετή του Αγίου Φωτός, του 2021.

https://www.pemptousia.tv/view/b/category/Columnists/subCategory/megala_gegonota_aI6Dv/id/teleti_agiou_fotos_2021_BSnLp/lang/el_GR

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων