19/12/2023 20/12/2023 Η ιεραποστολή ήταν το κεντρικό θέμα στο Αρχονταρίκι που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023, στο Κέντρο Πιερίδα από την Ιεραποστολική Στέγη, κατά την οποία μίλησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ με θέμα: «Αγιορείτικα μηνύματα». O Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος ενημέρωσε για την πρόοδο του Ιεραποστολικού Έργου στην...
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 2:19

Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό στην Pemptousia TV

Η ιεραποστολή ήταν το κεντρικό θέμα στο Αρχονταρίκι που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023, στο Κέντρο Πιερίδα από την Ιεραποστολική Στέγη, κατά την οποία μίλησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ με θέμα: «Αγιορείτικα μηνύματα».

O Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος ενημέρωσε για την πρόοδο του Ιεραποστολικού Έργου στην Τανζανία, ενώ προβλήθηκε και ντοκιμαντέρ σχετικό με την Ιεραποστολή.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτος ως εκπρόσωπος του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Λεοντιάδης ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιου και ο Χαράλαμπος Μεταλλίδης Πρόεδρος Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση συντόνισε ο Ιερομόναχος π. Εφραίμ της Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου Ολύμπου.

Παρακολουθήστε το Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι στo on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV

(Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων