05/12/2023 05/12/2023 Στη σημερινή εκπομπή «Πρόσβαση» της Pemptousia TV, ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης μιλάει με θέμα: «Η πνευματική ζωή ως η όντως ζωή». Αποστολή της Εκκλησίας, μέσα στον κόσμο, είναι να φανερώνει με λόγο και πράξη το Ευαγγέλιο του Χριστού, να ευαγγελίζεται την φιλανθρωπία του Θεού και βέβαια την φιλοθεΐα του ανθρώπου, λέει ο π. Γεννάδιος...
05 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2023 - 16:36

Ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης: «Η πνευματική ζωή ως η όντως ζωή»

Διαδώστε:
Ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης: «Η πνευματική ζωή ως η όντως ζωή»

Στη σημερινή εκπομπή «Πρόσβαση» της Pemptousia TV, ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης μιλάει με θέμα: «Η πνευματική ζωή ως η όντως ζωή».

Αποστολή της Εκκλησίας, μέσα στον κόσμο, είναι να φανερώνει με λόγο και πράξη το Ευαγγέλιο του Χριστού, να ευαγγελίζεται την φιλανθρωπία του Θεού και βέβαια την φιλοθεΐα του ανθρώπου, λέει ο π. Γεννάδιος και προσθέτει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι της Εκκλησίας κινδυνεύουν, στη συνάντηση της Εκκλησίας με τον κόσμο, από δυο πειρασμούς. Από τη μία είναι ο πειρασμός του ζηλωτισμού και από την άλλη της εκκοσμίκευσης.

Παρακολουθήστε την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων