29/09/2022 29/09/2022 Στη σκηνή του Ηρωδείου, θα βρεθεί σήμερα το βράδυ, ο Jonathan Jackson μαζί με τη Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση, την Ελεάννα Βαρελά και 100 χορωδούς από τρεις διαφορετικές χορωδίες για να ερμηνεύσουν κομμάτια από τις «Μεγάλες Ώρες» του Ανδρέα Κατσιγιάννη, σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.   Ο βραβευμένος με πέντε Emmy Αμερικανός ηθοποιός,...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 15:45

Jonathan Jackson: Πρωτόγνωρη εμπειρία η συμμετοχή στις “Μεγάλες Ώρες” στο Ηρώδειο

Διαδώστε:
Jonathan Jackson: Πρωτόγνωρη εμπειρία η συμμετοχή στις “Μεγάλες Ώρες” στο Ηρώδειο

Στη σκηνή του Ηρωδείου, θα βρεθεί σήμερα το βράδυ, ο Jonathan Jackson μαζί με τη Γλυκερία, τον Δημήτρη Μπάση, την Ελεάννα Βαρελά και 100 χορωδούς από τρεις διαφορετικές χορωδίες για να ερμηνεύσουν κομμάτια από τις «Μεγάλες Ώρες» του Ανδρέα Κατσιγιάννη, σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.  

Ο βραβευμένος με πέντε Emmy Αμερικανός ηθοποιός, μιλώντας στην PEMPTOUSIA TV δήλωσε πως η συμμετοχή του στις “Μεγάλες Ώρες”, αποτελεί μεγάλη τιμή και τόνισε πως πρώτη φορά βιώνει τέτοια εμπειρία.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Μοτίτσιου

Κάμερα: Αντώνης Βαραμπούτης

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων