10/03/2023 10/03/2023 Για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αλλά και για το θάνατο, μίλησε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου  Γέροντας Εφραίμ σε πιστούς στην Καλιφόρνια. Ειδικότερα, ο Γέροντας Εφραίμ, συνομίλησε στη Διαδικτυακή Σύναξη με τους πιστούς της Ενορίας Αγ. Αικατερίνης Κάρλσμπαντ της Καλιφόρνια που μεταδόθηκε ζωντανά από την pemptousia.tv. Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε, μεταξύ άλλων και για...
10 Μαρτίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 17:58

Καλιφόρνια: Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε με πιστούς για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Καλιφόρνια: Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε με πιστούς για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αλλά και για το θάνατο, μίλησε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου  Γέροντας Εφραίμ σε πιστούς στην Καλιφόρνια.

Ειδικότερα, ο Γέροντας Εφραίμ, συνομίλησε στη Διαδικτυακή Σύναξη με τους πιστούς της Ενορίας Αγ. Αικατερίνης Κάρλσμπαντ της Καλιφόρνια που μεταδόθηκε ζωντανά από την pemptousia.tv.

Ο Γέροντας Εφραίμ μίλησε, μεταξύ άλλων και για το δυστύχημα των Τεμπών υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί ανεξήγητο μυστήριο το πότε φεύγει ο άνθρωπος από τον κόσμο. Σύμφωνα με τους Πατέρες, είπε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου, «Στην κρίση δεν θα υπάρχει κανένας άνθρωπος ο οποίος θα πει στον Θεό, Χριστέ μου με αδίκησες». Υπογράμμισε δε ότι ο Θεός είναι η πηγή της Δικαιοσύνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων