31/05/2023 31/05/2023 Σήμερα στην εκπομπή “Καλλιτεχνήματα¨ στην Pemptousia TV  θα μεταδοθεί το 2ο μέρος του Διαγωνισμού «Classic Music Box and Young Talents». Πρόκειται για έναν πρωτότυπο διαγωνισμό για παιδιά και νέους, με θέμα “Shumman – Brahms”. Οι υποψήφιοι συμμετέχουν στον τελικό και χτίζουν ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο, βασισμένο στη ζωή των δυο συνθετών. Η εκπομπή “Καλλιτεχνήματα” θα προβληθεί στις 15.00  και...
31 Μαΐου, 2023 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2023 - 15:04

“Καλλιτεχνήματα” στην Pemptousia TV: Το 2ο μέρος του Διαγωνισμού «Classic Music Box and Young Talents»

Διαδώστε:
“Καλλιτεχνήματα” στην Pemptousia TV: Το 2ο μέρος του Διαγωνισμού «Classic Music Box and Young Talents»

Σήμερα στην εκπομπή “Καλλιτεχνήματα¨ στην Pemptousia TV  θα μεταδοθεί το 2ο μέρος του Διαγωνισμού «Classic Music Box and Young Talents». Πρόκειται για έναν πρωτότυπο διαγωνισμό για παιδιά και νέους, με θέμα “Shumman – Brahms”. Οι υποψήφιοι συμμετέχουν στον τελικό και χτίζουν ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο, βασισμένο στη ζωή των δυο συνθετών.

Η εκπομπή “Καλλιτεχνήματα” θα προβληθεί στις 15.00  και θα μεταδοθεί σε επανάληψη στις 23.00 αλλά και στο ondemad περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία Εκπομπές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων