23/03/2024 23/03/2024 Την Α’ Κυριακή των νηστειών την Κυριακή της Ορθοδοξίας, εορτάζουμε τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας, την αναστήλωση των Αγίων και Ιερών Εικόνων, όταν η Εκκλησία μας νίκησε την αίρεση της Εικονομαχίας και διαφύλαξε την πίστη και την παράδοση των Αγίων Αποστόλων και των Αγίων Πατέρων. «Οι Αγίες εικόνες μας αποδεικνύουν ότι πράγματι ο Χριστός έγινε άνθρωπος...
23 Μαρτίου, 2024 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2024 - 20:36

Καρδιακός Λόγος: Α’ Κυριακή των νηστειών – Ο θρίαμβος της Ορθοδόξου Πίστεως

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος: Α’ Κυριακή των νηστειών – Ο θρίαμβος της Ορθοδόξου Πίστεως

Την Α’ Κυριακή των νηστειών την Κυριακή της Ορθοδοξίας, εορτάζουμε τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας, την αναστήλωση των Αγίων και Ιερών Εικόνων, όταν η Εκκλησία μας νίκησε την αίρεση της Εικονομαχίας και διαφύλαξε την πίστη και την παράδοση των Αγίων Αποστόλων και των Αγίων Πατέρων.

«Οι Αγίες εικόνες μας αποδεικνύουν ότι πράγματι ο Χριστός έγινε άνθρωπος κατά την αλήθεια και είναι περιγραπτός και ορατός και μεθεκτός κατά την Θείαν Χάριν Αυτού», λεει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος με θέμα την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Την εκπομπή συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος και μπορείτε να παρακολουθήσετε στον On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων