21/03/2024 21/03/2024 Υπάρχει περίπτωση να παραπονιόμαστε ότι δεν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι αλλά τελικά να μην θέλουμε, στην πραγματικότητα, εμείς να τους καταλάβουμε; Είναι δυνατόν, Γέροντα, να αισθανόμαστε ότι έχουμε άλλα συναισθήματα μέσα μας, αλλά η εικόνα που βγάζουμε προς τον διπλανό μας να είναι άσχημη, να γινόμαστε τύραννοι; Πώς διορθώνεται αυτό; Οι απαντήσεις στη συζήτηση του...
21 Μαρτίου, 2024 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024 - 15:28

Καρδιακός Λόγος – Αν δεν σε καταλαβαίνει ο άνθρωπός σου, κατάλαβέ τον εσύ

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος – Αν δεν σε καταλαβαίνει ο άνθρωπός σου, κατάλαβέ τον εσύ

Υπάρχει περίπτωση να παραπονιόμαστε ότι δεν μας καταλαβαίνουν οι άλλοι αλλά τελικά να μην θέλουμε, στην πραγματικότητα, εμείς να τους καταλάβουμε; Είναι δυνατόν, Γέροντα, να αισθανόμαστε ότι έχουμε άλλα συναισθήματα μέσα μας, αλλά η εικόνα που βγάζουμε προς τον διπλανό μας να είναι άσχημη, να γινόμαστε τύραννοι; Πώς διορθώνεται αυτό; Οι απαντήσεις στη συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων