30/03/2024 31/03/2024 Αυτή την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024, την Δεύτερη από την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, το Ευαγγελικό ανάγνωσμα εξιστορεί την θεραπεία του παραλυτικού της Καπερναούμ. Μέσα από το θαύμα της θεραπείας του παραλύτου αναδεικνύεται η πίστη του, αλλά και η πίστη των ανθρώπων που τον μετέφεραν. Μία πίστη τόσο ισχυρή που έκανε τον Κύριο...
30 Μαρτίου, 2024 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2024 - 6:50

Καρδιακός Λόγος: B’ Κυριακή των Νηστειών – Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος: B’ Κυριακή των Νηστειών – Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά

Αυτή την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024, την Δεύτερη από την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, το Ευαγγελικό ανάγνωσμα εξιστορεί την θεραπεία του παραλυτικού της Καπερναούμ. Μέσα από το θαύμα της θεραπείας του παραλύτου αναδεικνύεται η πίστη του, αλλά και η πίστη των ανθρώπων που τον μετέφεραν. Μία πίστη τόσο ισχυρή που έκανε τον Κύριο να συγχωρέσει τις αμαρτίες του παραλύτου και να τον θεραπεύσει.

Το κεντρικό νόημα της περικοπής είναι η άφεση των αμαρτιών, εξηγεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στην εκπομπή «Καρδιακός Λόγος».

Ο Πανιερώτατος μιλά με θέμα: «B’ Κυριακή των Νηστειών – Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά».

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας. Συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την εκπομπή στην Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων