13/04/2024 16/04/2024 Το Ευαγγέλιο της Δ’ Κυριακής των Νηστειών μας μιλάει για το θαύμα που έκανε ο Χριστός, όταν ένας πατέρας έφερε το παιδί του στον Κύριο για να το θεραπεύσει από ακάθαρτο πνεύμα. Αν μπορείς να πιστέψεις, όλα είναι δυνατά σ’ αυτόν που πιστεύει, είπε ο Χριστός στον πατέρα του παιδιού και εκείνος αμέσως φώναξε με...
13 Απριλίου, 2024 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2024 - 20:21

Καρδιακός Λόγος: Δ’ Κυριακή των Νηστειών – Ιωάννου της Κλίμακος

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος: Δ’ Κυριακή των Νηστειών – Ιωάννου της Κλίμακος

Το Ευαγγέλιο της Δ’ Κυριακής των Νηστειών μας μιλάει για το θαύμα που έκανε ο Χριστός, όταν ένας πατέρας έφερε το παιδί του στον Κύριο για να το θεραπεύσει από ακάθαρτο πνεύμα. Αν μπορείς να πιστέψεις, όλα είναι δυνατά σ’ αυτόν που πιστεύει, είπε ο Χριστός στον πατέρα του παιδιού και εκείνος αμέσως φώναξε με δάκρυα στα μάτια και με όλη τη δύναμη της ψυχής του: Πιστεύω Κύριε, βόηθα με στην απιστία μου, και ο Κύριος θεράπευσε το παιδί.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τραγωδία στον άνθρωπο από το να είναι υποχείριος των ακαθάρτων πνευμάτων, που αυτό δεν σημαίνει πάντοτε ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι βεβαρυμμένη ενώπιον του Θεού. Μπορεί και αυτό το πράγμα να υπάρχει στον άνθρωπο χωρίς να φταίει ο ίδιος», εξηγεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, στην εκπομπή «Καρδιακός Λόγος» με θέμα: «Δ’ Κυριακή των Νηστειών – Ιωάννου της Κλίμακος».

Την εκπομπή συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την εκπομπή στην Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων